Wie, wat, waar en hoe?

Mijn naam is Corine en ik ben de eigenaresse van catering SmaakcreatiešŸŒ± Ik zal op deze blog mijn creaties, recepten, recensies, favoriete producten, leuke verhalen van de werkvloer en noem maar, op gaan delen. Voor mij totaal iets nieuws dus ik hoop dat het gaat lukken en het een leuke en interessante blog wordt voor jullie.

šŸƒRecepten zullen voor mij een uitdaging worden daar ik mezelf altijd een ā€œbuik kokerā€ noem. Koken doe ik vanuit mā€™n buik, mijn gevoel maar ook laat ik mij wel vaak inspireren door vele kookboeken, tijdschriften, koks en tv programmaā€™s. Een recept als leidraad maar waarin je zelf de vrijheid kan vinden om er je eigen draai aan te geven dat hoop ik hier met jullie te delen.

Daarnaast zal ik ook mijn favoriete ingrediĆ«nten en producten met jullie delen. Zoveel mogelijk uit eigen keuken is mijn doelstellingšŸŒæ

In mijn werk als cateraar kom ik vaak bij mensen thuis, gezellige verjaardagen op leuke feesten, presentaties, bij geweldige bedrijven en instellingen en bijvoorbeeld ook op scholenšŸŒ±
Af en toe zal ik wat voorbeelden en verslagen doen van een catering want het is iedere keer weer een feest om te mogen doen en fotoā€™s alleen zeggen niet altijd genoeg.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens op mijn blog te kijken, de recepten uit te proberen en er inspiratie van krijgen om ook de lekkerste en mooiste creaties te makenšŸŒæ